Повітряний пишний бісквіт для торта

Всім привіт друзі. Сьогодні я до вас рецептом повітряного бісквіта , готується дуже легко, обов’язково зберігайте рецепт. Заздалегідь дякуємо вам за ваші ❤️❤️❤️ Повітряний пишний бісквіт для торта простий рецепт.

Інгредієнти

(це кількість на бісквіт діаметром 18 см)

5 яєць
150 гр цукру
150 гр борошна
7 гр розпушувача

Повітряний пишний бісквіт для торта покроковий рецепт

1. Збити окремо білки до пишних піків. Окремо збити жовтки і цукор до білої маси. До збитим жовтків додаємо розпушувач і борошно, акуратно лопаткою смешиваем.
2. Далі додаємо збиті білки і збиваємо до однорідності. Перекладаємо у форму і відправляємо в духовку при температурі 170 м , вверх і вниз без конвекции.

3. Приблизно випікається 45-50 хв, але орієнтуйтеся по своїй печі і перші 30-35 хв не відкривайте духовку.

Відео рецепт 👇