Слойоний Торт Наполеон зі вершковим кремом зі згущеним молоком

Як приготувати смачний Слойоний Торт Наполеон зі вершковим кремом зі згущеним молоком рецепт простий.

Інгредієнти

Тісто листкове бездроджжевое 1 кг (4 квадрата)
Вершки 33% 700 мл
Згущене молоко 150 гр (7 ст л)

Слойоний Торт Наполеон зі вершковим кремом зі згущеним молоком покроковий рецепт

1. Листкове тісто розморожуємо і випікаємо 4 пласта без розкочування при температурі 210 градусів 18 хвилин. Дуже важливо розуміти, що у всіх різні духовки і час потрібно підлаштовувати і коригувати за фактом, можливо, тісто підрум’яниться швидше або, навпаки, буде потрібно трохи більше времени.

2. Готові пласти тіста дуже добре піднімаються, мають красивий золотий колір і легко діляться на шари. 3 квадрата розрізаємо на 3 однакових шару. 4-ий шар тіста подрібнюємо в крихту (якщо тісто вологу всередині, сміливо досушивайте його в духовці) і потім измельчайте.

3. Поки тісто охолоджується, зробимо крем: холодні вершки збиваємо до стану збитих вершків і вмішуємо згущене молоко на невеликій швидкості. Збираємо торт з повністю остиглими коржами, як на відео, і обсипаємо крихтою. Такий тортик просочується майже моментально, але я люблю залишити торт на ніч. Вибір за вами) Впевнений, ви будете у захваті!

Відео рецепт 👇