Пончики з яблуками всередині на молоці смажені на сковороді

Як смачно зробити Пончики з яблуками всередині на молоці смажені на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Пончики з яблуками – класна альтернатива шарлотці. Розповідаю, як готувати. Пончики – це і без того смачне ласощі до чаю, а якщо вони ще і яблучні, то смачно подвійно.
Сьогодні я поділюся з вами дуже простим рецептом пончиків з яблуками всередині. Їх краса в тому, що тісто готується буквально за 5 хвилин, а самі пончики можуть стати хорошою альтернативою шарлотці. Давайте починати.

Інгредієнти

• Борошно 250 г
• Цукор 50 г
• Розпушувач 1 ч. л.
• Сіль 1 ч. л.
• Кориця 1 ч. л.
• Мускатний горіх ½ ч. л.
• Яйце 1 шт.
• Молоко 200 г
• Цукор для обсипання
• Яблука
• Рослинна олія для смаження

Пончики з яблуками всередині на молоці смажені на сковороді покроковий рецепт

1. В глибоку ємність відправляю борошно, цукор, розпушувач, сіль, корицю і мускатний горіх. Перемішую всі сухі інгредієнти віночком. Додаю яйце, молоко і знову все перемішую. Якщо тісто виходить дуже густе, можна додати ще трохи молока.

2. У яблук видаляють серцевину і ріжу кружальцями товщиною близько 1 см. Ставлю каструлю або глибоку сковорідку на вогонь, наливаю рослинне масло і розігріваю його до кипіння. Шматочок яблука вмочую в тісто і обсмажую на олії до рум’яної корочки.
3. Потім перевертаю і обсмажую з іншого боку. Викладаю пончики на решітку або паперові рушники, щоб позбутися від зайвого масла.

4. Готові пончики обвалюю в цукрі або посипаю цукровою пудрою. Пончики виходять повітряними, з соковитими яблуками всередині, які ідеально поєднуються з нотками корицы.