Морквяний торт на сковороді з бананом, вівсянкою і родзинками

Як смачно зробити Морквяний торт на сковороді з бананом, вівсянкою і родзинками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. На сніданок у мене був морквяний торт на сковороді. Дуже просто, смачно і швидко 🔥

Інгредієнти

Коржик:
60 г морква
2 яйця
50 г банана
50 г вівсянки довгого варіння
20 г родзинок
Кориця
Розпушувач

Крем:
90 г йогурту (у мене з суницею)
50 г сирного сиру

Морквяний торт на сковороді з бананом, вівсянкою і родзинками покроковий рецепт

1. Для коржика збити в блендері моркву, яйця, банан. Додати вівсянку, родзинки, корицю і розпушувач. Ще раз взбить.

2. Вилити тісто на холодну сковороду. Готувати під кришкою на невеликому нагріванні протягом 12-15 хвилин. Дати коржику охолонути і розділити на 6 треугольников.

3. Для крему все змішати і зібрати 2 шматочка тортика по 3 коржика в каждом.
4. Можна прибрати в холодильник, а можна їсти відразу. Я вибрала другий варіант!

Відео рецепт 👇