Московський пиріг з повидлом

Пироги – це завжди добре. Зберігайте рецепт і печіть з задоволенням. Московський пиріг з повидлом простий рецепт в духовці.

Інгредієнти

Тісто нічний расстойки
130 г молока 3,2%
40 г цукру
6 г пресованих дріжджів або 2 г сухих
1 яйце кат. С1
5 г солі
340 г борошна пшеничного (у мене Макфа)
25 г рослинної олії
40 г вершкового масла мжд 82,5% м’якого

повидло

Московський пиріг з повидлом покроковий рецепт

1. У теплому молоці розчинити дріжджі, цукор, дати 15 хв для активації дріжджів. Ввести яйце, сіль, борошно, замісити до об’єднання. Ввести обидва види масла, замішувати до гладкого тіста близько 10-15 мин.
2. Перекласти в миску, змащену рослинним маслом, прикрити рушником, прибрати в холодильник на 8-12 годин. Далі тісту дати зігрітися при кімнатній температурі близько 40-60 мин.
3. 2/3 тіста Розкачати в пласт приблизно під розмір вашого деко, змастити яблучному або абрикосовим повидлом.
4. частину тіста розкачати, нарізати на смужки, викласти з них грати. Змастити молоком або яйцем. Випікати при 160-170С близько 20-.30, хв в залежності від вашої духовки.