Вологий Брауні на темному і білому шоколаді

Вологий Брауні на темному і білому шоколаді простий рецепт.

Інгредієнти

Брауні
(форма 20х20 см.)
Шоколад темний – 80 р.
Шоколад молочний – 120 р.
Масло вершкове – 150 р.
Яйця – 180 р. (3 шт СО)
Цукор – 180 р.
Какао – 50 р.
Борошно – 90 р.
Мигдальна борошно* – 40 р.
Розпушувач – 3 р.
Сіль – 2 р.

Вологий Брауні на темному і білому шоколаді покроковий рецепт

1. Шоколад і масло розтопити. Яйця і цукор збити. Просіяти какао, борошно, розпушувач, сіль. Об’єднати всі составляющие.

2. Випікати при 170 °C приблизно 30 хвилин. Готовність перевірити дерев’яною шпажкою (вона не буде повністю сухий, але тісто не залишається рідким, тягнеться за шпажкою).

3. * мигдалеву борошно можна виключити, замінивши на 20 р. пшеничного. ** за бажанням можна додати 100-200 грубо подрібнених орехов.

Відео рецепт 👇