Насипний пиріг з ягодами смородини червоної

Як приготувати дуже смачний насипний пиріг з ягодами смородини червоної рецепт в духовці.

Інгредієнти

В 100 грам – 289 ккал
Форма 20×20 см

Борошняна крихта:
Розпушувач – 2 грам
Ванільний цукор – 10 грам
Вершкове масло 82% – 130 грам
Борошно пшеничне – 200 грам
Вівсяні пластівці – 100 грам
Сіль – 1 грам
Цукор – 90 грам

Ягідний шар:
Цукор – 80 грам або за смаком
Смородина червона – 500 грам
Крохмаль будь – 30 грам

Насипний пиріг з ягодами смородини червоної покроковий рецепт

1. Форму вистелити папером для випічки з антипригарним шаром, просіяне борошно з’єднати сіллю, розпушувачем і вівсяними пластівцями, підійдуть будь-які. Додати ванільний цукор і цукор перемішати з’єднати з вершковим маслом і розтерти в однорідну крихту. Борошно можна замінити цільнозерновий пшеничный.

2. Червону смородину з’єднати з цукром за смаком і будь крохмалем, перемішати. Замість смородини, підійде вишня, малина, ожина, полуниця, черешні або суміш ягід половину борошняної крихти розподілити по дну форми, злегка притиснути, формуючи невеликий бортик.

3. Викласти начинку і розрівняти зверху розподілити решту борошняну суміш випікати в розігрітій до 190 градусів духовці на середньому рівні без конвекції 40-45 хвилин. Повністю остудити і нарезать.

4. За бажанням, можна посипати цукровою пудрою і подавати з кулькою пломбіру або збитими сливками.

5. У цього пирога неймовірно смачне поєднання хрустких підстави і верху з соковитою ягідної начинкой.