Веган кокосове печиво без глютену і без цукру з малиною

Як смачно зробити Веган кокосове печиво без глютену і без цукру з малиною простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

100 гр кокосова борошно
3 гр розпушувач

60 гр кокосове молоко
10 гр лимонний сік
15 гр насіння льону + 40 гр вода

70 гр кокосове масло (розтопити)

ВИХІД: 300 гр

МАЛИНОВА НАЧИНКА:
100 гр пюре малина без кісточок
50 гр вода
2 гр агар-агар

Веган кокосове печиво без глютену і без цукру з малиною покроковий рецепт

1. Насіння льону необхідно перемолоти в кавомолці. У мене був світлий льон. Далі до перемолотому насіння льону додайте воду, лимонний сік і кокосове молоко. Перемішайте. Об’єднайте сухі інгредієнти, добре перемешайте.
2. Влийте в них всі рідкі інгредієнти, крім кокосового масла. Перемішайте до об’єднання всіх компонентів. Потім влийте розтоплене кокосове масло. Перемішайте тісто. Тісто вийде трохи розсипчастим, це нормально.
3. Якщо тісто зовсім не збирається у грудку, то додайте трохи більше рослинного молока. Покладіть тісто між листами пергаментного паперу, розкачайте тісто (не тонко). Виріжте печиво кільцем, центр печива виріжте кільцем ще меншого диаметра.
4. З-за того, що розсипчасте тісто, розкачати потрібно буде кілька разів. Надішліть випікатися в духовку, розігріту до 175 градусів на 10-15 хвилин. Орієнтир-печиво повинно подрумяниться.
5. МАЛИНОВА НАЧИНКА:
Помістіть всі інгредієнти в сотейник, доведіть до кипіння, постійно помішуючи. Потім зніміть з вогню, трохи охолодіть і залийте в центр кожного печива. Залиште печиво охолоджуватися при кімнатній температурі хвилин на 10-15. Або приберіть в холодильник хвилин на 5-7. Печиво готово!

6. Це печиво можна спекти і без малиновою начинки. Вже випечене печиво можна занурити в шоколад без будь-яких підсолоджувачів (або темний, або на кэробе).