Торт гарбуз на хеллоуїн

Як зробити Торт гарбуз на хелловін рецепт простий. Багато хто не люблять Хеллоуїн за те, що атрибутика свята надто страшна. Цим тортом я хотіла показати, що десерт на Хеллоуїн може бути дуже милим🎀 Але при цьому не менш тематичним)) Як вважаєте, чи вдалося? До речі, всередині мій найулюбленіший гарбузовий торт😍 Тут ми використовуємо не тільки м’якоть гарбуза, але й насіння!

Інгредієнти

🎂Для коржів:
Цукор коричневий 300 г Артикул: 7063
Рослинне масло без запаху 90 р
Грецький йогурт 90 р
Яйце 4 шт
Ванільний екстракт. Артикул: 5579
Борошно пшеничне 375 р
Розпушувач 15 р. Артикул: 6357
Мелена кориця 7 р
Мелений мускатний горіх 7 р
Сіль 2 г
Натертий гарбуз 390 р
Волоський горіх 100 р

🍨 Для крему:
Сирний сир 450 р. Артикул: 8476
Вершкове масло 350 р
Цукрова пудра 200 р. Артикул: 3029
Ванільний екстракт
Гарбузове насіння 20 р

Збірка:
Шпагат Артикул: 12177
Харчова плівка Артикул: 12172
Ніж для бісквіта Артикул: 12945
Кисть Артикул: 4924
Скальпель Артикул: 12164
Паличка/трубочка Артикул: 11714
Кондитерські мішки Артикул: 8363
Поворотний столик

Торт гарбуз на хелловін покроковий рецепт

1. 🎂Для коржів:
1. Духовку розігріти до 180 градусів.
2.Гарбуз натерти на середній тертці, горіхи порубати.
3. Яйця збити з цукром до пишності, маса повинна збільшитися в 2 рази і посвітліти.
4. Борошно просіяти, додати мускатний горіх, корицю, розпушувач і сіль.
5. Додати в яйця половину сухих інгредієнтів, акуратно лопаткою знизу вгору перемішати.
6. Додати йогурт, рослинне масло і ванільний екстракт. Перемішати.
7. Додати сухі інгредієнти, гарбуз і горіхи. Швидко, але акуратно вмішати в тісто.
8. Вилити тісто в кільця діаметром 16 див. Я використовувала одноразові формочки для запікання (Артикул: 11730).
9. Випікати до золотистої скоринки. Перевірити шпажкою – якщо вона виходить сухий – бісквіти готові. Дістати з духовки і остудить.
2. 🍨 Для крему:
1. Всі інгредієнти кімнатної температури!
2. Вершкове масло збити з цукровою пудрою в крем.
3. Додати сир і ванільний екстракт, збити до однорідності.
4. Розділити крем на 2 частини: в одну додати гарбузове насіння (для складання), в іншу – рожевий барвник (для покриття).

3. Збірка:
1. З’єднати коржі кремом з насінням. Прибрати в холодильник на кілька годин, щоб торт просочився.
2. Ножем для бісквіта надати йому круглу форму.
3. Покрити кремом, надати форму за допомогою плівки та шпагату.
4. Прибрати в холодильник до застигання.
5. Зняти плівку, покрити кремом прогалини, де необхідно.
6. Вставити в центр паличку, і на ній зробити хвостик з крему.
7. При бажанні вирізати стеком пику👻

Відео рецепт 👇