Гарбузово-яблучний крамбл пиріг з вівсянкою

Як смачно зробити Гарбузово-яблучний крамбл пиріг з вівсянкою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. І знову де-посміхається один чоловік дивлячись на цей пост😅 Не тому що знає, а тому що велика частина цього крамбла поїхала до неї🥰 На мій погляд, це найшвидший і самий смачний десерт. Коли він ще теплий, ніжно викладаємо в тарілку, кладемо кульку морозива і воно починає повільно танути і це тааааааааааак смачно, що просто з розуму зійти можна🤭🥰 А тут пряна гарбуз, яблуко – просто ульот.

Інгредієнти

▪️100гр вівсяних пластівців довгого варіння
▪️120гр борошна
▪️180гр вершкове масло
▪️Цукор (для посипати зверху)

Начинка:
▪️1/4 невеликого гарбуза
▪️4-5 середніх яблук
▪️кориця
▪️трохи ванілі
▪️5ст.л цукру
▪️сік і цедра одного лимона
▪️3ст.л кукурудзяного крохмалю
▪️можна додати подрібнений мигдаль (але це дуже за бажанням)

Гарбузово-яблучний крамбл пиріг з вівсянкою покроковий рецепт

1. Яблука очистити і порізати на кубики, так само вчинити з сирої гарбузом. Викладаємо все нарізане у форму і додаємо сік і цедру лимона, цукор і крохмаль, прянощі – все перемешать.

2. Тепер «крихітка» Змішати м’яке масло, борошно і пластівці – і цією крихтою посипати зверху гарбуз і яблоки.

3. Я ще трохи посипала цукром. Запікати при 180С 30-35 минут.

4. Подавати з кулькою мороженого.