Вершково карамельний крем для торта з солоною карамелі

Впевнені, що це буде ваш улюбленець. Цей крем прекрасно підходить для наповнення еклерів, інших заварних тістечок, тортів та інших десертів. Просто включайте фантазію😉 Як зробити Вершково карамельний крем для торта з солоною карамелі рецепт простий.

Інгредієнти

СОЛОНА КАРАМЕЛЬ:
Вершки 33-35% – 100 гр.
Цукор – 150 гр.
Вершкове масло 82-82,5% – 50 гр.
Сіль морська – 1/3 ч. л.

СИРНА ОСНОВА:
Сирний сир – 280 гр.
Ваніль – за смаком.

Вершково карамельний крем для торта з солоною карамелі покроковий рецепт

1. В сковороду висипаємо цукор. Ставимо на плиту і доводимо до стану карамелі, розтоплюємо. Не пережгите, інакше буде гірчити. Додаємо вершкове масло, сіль і перемешиваем.
2. Додаємо добре підігріті вершки і тушкуємо на маленькому вогні не більше 1 хвилини до однорідного стану. Знімаємо з плити і охолодити до кімнатної температури. Далі прибираємо в холодильник на 1-2 часа.

3. Після дістаємо і збиваємо міксером до пишної світлого стану. Додаємо ваніль (ванілін, ванільну пасту) і сирний сир (наприклад, Hohland). Збиваємо міксером до однорідного пишного стану. КРЕМ ГОТОВИЙ!