Чізкейк з пряним вишневим соусом і кремом чіз

Як смачно зробити Чізкейк з пряним вишневим соусом і кремом чіз простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

(форма 16 см):

Для основи
Печиво – 150 г
Масло вершкове – 25 г

Начинка
Крем-чіз – 400 р
Вершки 33% – 100 мл
Молоко – 50 мл
Яйця – 3 шт.
Цукор – 120 г
Сік лимона – 1 ст. л
Ванільний цукор – 1 пакетик

Соус
Вишня (свіжоморожена) – 200 р
Цукор – 70 г
Крохмаль кукурудзяний – 2 ст. л
Кориця – 1/2 ч. л
Мускатний горіх – 1/2 ч. л

Чізкейк з пряним вишневим соусом і кремом чіз покроковий рецепт

1. Розтоплюємо вершкове масло. Печиво подрібнюємо в блендері до дрібної крихти. Змішуємо отриману крихту з охолодженим маслом. Тепер викладаємо у форму і утрамбовуємо склянкою формуючи бортики. Прибираємо в холодильник. Всі інгредієнти для начинки повинні бути кімнатної температури і змішуватися на самій низькій швидкості міксера або вручную.

2. Крем-чіз змішуємо з цукром і ванільним цукром. Додаємо яйця по одному, перемішуємо після кожного додавання. Вливаємо молоко, вершки, сік лимона, добре перемішуємо. Начинку переливаємо в основу. Внизу духовки ставимо жароміцну ємність з водой.

3. Випікаємо чізкейк 1,5 години при 150С Після приготування вимикаємо духовку і даємо повністю охолонути. Витягуємо остиглий чізкейк і ставимо на ніч у холодильник. Для соусу нагріваємо вишню, додаємо цукор, крохмаль, корицю, мускатний орех.

4. Перемішуємо і готуємо 2-3 хвилини на повільному вогні постійно помішуючи. Якщо хочете отримати соус гущі, додайте більше крохмалю. Даємо соусу охолонути і викладаємо на чізкейк. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇