Бездріжджовий шоколадна паска з горіхами і какао

Бездріжджовий шоколадна паска з горіхами і какао рецепт простий 🍫 Обожнюю прямі ефіри за наше з вами спілкування! Дякую вам питання і компліменти! Обов’язково приготуйте цей чарівний, ароматний шоколадна паска!

Інгредієнти

Вершкове масло 82.5% 130 гр
Цукор 200 гр
Яйця С1 4 шт
Борошно 300 гр
Какао алкализованное 70 гр
Молоко 2.5-3.2% 180 мл
Розпушувач 10 гр
Сіль щіпка
Шматочки шоколаду темного 80 гр
подрібнені Горішки 70 гр

ГЛАЗУР:
темний Шоколад 100 гр
Вершкове масло 82.5% 50 гр

Бездріжджовий шоколадна паска з горіхами і какао покроковий рецепт

1. ВСІ ІНГРЕДІЄНТИ ПОВИННІ БУТИ КІМНАТНОЇ ТЕМПЕРАТУРИ!!! Масло кімнатної температури збиваємо з цукром. Додаємо по одному яйцю і кожен раз добре збиваємо. Вливаємо молоко. Борошно, сіль, розпушувач і какао змішуємо. Обидві маси об’єднуємо. Додаємо горіхи і шоколад.

2. Розподіляємо по формах. У мене діаметр 10 см і тісто по 310 гр. Вийде 4 шт. Випікаємо при 170 градусах 50-60 хвилин. НЕ перетримайте, тому інакше буде сухою. Ще теплички паски пакуємо в пакети і даємо їм добре охолонути. 👉🏻Робимо глазурь.

3. Шоколад розтоплюємо. Даємо трохи охолонути. Масло кімнатної температури додаємо до шоколаду і пробиваємо блендером. Якщо маса надто рідка, приберіть його в холодильник на 15 минут.

4. Як тільки стане густіше, ви зможете її нанести на паски. Ця глазур добре застигає, не тане при кімнатній температурі і не кришиться. А яка смачна 😋, як і паска з нею!

Відео рецепт 👇