Пп торт без випічки з сиром і сметаною

Як зробити Пп торт без випічки з сиром і сметаною рецепт простий. 🍒 Шоколадна основа і повітряний сирний шар ідеально доповнює соковитий вишневий соус 😍 Це дуже смачно! Я давно шукала рішення, як приготувати основу для пп-чаю без цукру і без зайвих зусиль — тобто без випічки, і мене виручили протеїнове печиво і бісквіти.

Інгредієнти

(На форму діаметром 16 см)

ДЛЯ ОСНОВИ:
Печиво протеїнове або бісквіти Solvie — 3 шт.
50 г фруктового пюре або натур.йогурту

ДЛЯ СИРНОГО ШАРУ:
300 г однорідного сиру
200 г сметани або натурального йогурту
8 г желатину замочити в 50 г води або молока
Підсолоджувач — за смаком
ваніль — за смаком

ДЛЯ ВИШНЕВОГО СОУСУ:
300 г замороженої вишні
2 ч. л. крохмалю
Підсолоджувач — за смаком

Пп торт без випічки з сиром і сметаною покроковий рецепт

1. Для основи печиво подрібнити в крихту. Можна використовувати для цього блендер або просто порубати ножем/подрібнити за допомогою качалки. Змішати крихти з пюре або йогуртом. Додавайте поступово, крихти повинні добре ліпитися, але не повинні бути мокрими. Маса для основи повинна нагадувати вологий песок.

2. Дно рознімної форми застелити пергаментом, утрамбувати основу за допомогою дна склянки або ложкою. Для сирного шару перетворити сир зі сметаною в однорідну масу, за смаком додати підсолоджувач і ваніль. Желатин розтопити, нагрівання, але не доводячи до кипіння, вилити у сирну масу і перемешать.

3. Вилити сирну масу з желатином у форму на підготовлену основу. Прибрати в холодильник або морозилку до повного застигання сирного шару. Поки застигає торт, приготувати соус: вишню викласти в сотейник з товстим дном, розвести крохмаль в 100 мл води, вилити до вишне.

4. Довести вишню з водою до кипіння, постійно помішуючи, зняти з вогню, додати підсолоджувач за смаком. Вода з соком, що виділився вишні повинні стати прозорими і загуснути. Остудити соус. Перед подачею прикрасити верх готового торта соусом. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇