Бісквітні тістечка з карамеллю

Як смачно зробити Бісквітні тістечка з карамеллю простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Добрий день всім я знаю, що ви чекали рецепт торта «Пташка», але там рецепт потрібно озвучити, а я не можу реально не можу, я починаю кашляти 😷 тому сьогодні вам доведеться задовольнятися рецептом ось цих тістечок 🔥 Сподіваюся з цієї причини не пошкодуєте поставити лайк ❤️ на це відео і написати що-небудь в коментарях 😁

Інгредієнти

Інгредієнти для бісквіта:
120 гр яєць (3 яйця)
110 гр цукру
Щіпка солі
120 гр кефіру
20 гр розтопленого вершкового масла
170 гр борошна
5 гр розпушувача

Для просочення:
200 гр гарячого молока
100 гр шоколаду

Для крему:
200 гр вершкового масла кімнатної температури
150 гр карамелі (можна замінити на варене згущене молоко)

Бісквітні тістечка з карамеллю покроковий рецепт

1. Збиваємо яйця з дрібкою солі і цукром до білого. Вливаємо кефір, масло, збиваємо. Додаємо борошно і розпушувач, перемішуємо до однорідної маси. Випікаємо бісквіт у формі діаметром 20 см і відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів, на 20-25 хвилин. Випікаємо до сухої зубочистки. Готовий бісквіт остужаем.
2. Для просочення:
В молоці розчиняємо шоколад і пробиваємо з допомогою блендера. Готовий і остиглий бісквіт ділимо, та дві частини, а потім на рівні часточки. Занурюємо шматки бісквіта у просочення з молока та шоколаду, а потім у кокосову стружку.

3. Для крему:
Збиваємо масло з карамеллю до однорідної, світлій массы.

4. Збираємо тістечка, між двома часточками відсаджуємо крем і склеюємо дві половинки. Прикрашаємо за бажанням 🫶 залишаємо для просочення на пару годинок і подаємо до столу 🔥

Відео рецепт 👇