Пісний пиріг галета з вишнями та черешнями

ПІСНИЙ ПИРІГ ГАЛЕТА З ВИШНЯМИ ТА ЧЕРЕШНЯМИ простий рецепт. Інгредієнти на 1 великий або 2 маленьких галети. Тісто відмінно підійде і для несолодких начинок.

Інгредієнти

200 г борошна,
80 г окропу,
70 г раст.олії без запаху,
2 ч. л. цукру,
1 ч. л. розпушувача,
1/3 ч. л. солі;

450 г вишні і черешні без кісточок,
40-50 г цукру,
2 ч. л. з гіркою кукурудзяного крохмалю.

Пісний пиріг галета з вишнями та черешнями покроковий рецепт

1. Зручно замішувати в блендері ножем. З’єднати всі сухі інгредієнти. Влити масло, пробити. Влити окріп, побити. Тісто має зібратися в кулю, бути дуже м’яким і пластичным.
2. Дати тісту відпочити на столі під плівкою 15 хв. У цей час приготувати начинку. Черешню краще розрізати на 4 частини, вишню навпіл. Розкачати тісто на пекарському листе.
3. Борошно можна не підсипати, тісто не липне. Викласти начинку, защипати краї. Випікати при 180 гр. 30 мин.