ПП американське печиво-пиріг з шоколадною начинкою

Як зробити ПП американське печиво-пиріг з шоколадною начинкою рецепт простий. Хочу цим рецептом зібрати ❤️ всіх любителів шоколаду

Інгредієнти

КБЖУ на 100 грам
366,2/11,9/25/23,4

Не бійтеся калорійності цього пирога, вам буде досить маленького шматочка, щоб відчути ситість

• 80 р. арахісової пасти
• 40 р. вершкового масла 82%
• 120 гр. сиру 0,2% (ісп. з брекета)
• 2 яйця
• 50 р. эритритола
• 1 ч. л. розпушувача
• 140 р. рисового борошна
• 160 р. шоколаду (без цукру)

ПП американське печиво-пиріг з шоколадною начинкою покроковий рецепт

1. В ємність додати арахісову пасту, розтоплене вершкове масло і цукрозамінник, збити блендером, потім додати яйця і сир, все ще раз збити блендером. Потім додати рисову муку і розпушувач, добре вимісити. 110-120 р. шоколаду нарізати на великі шматочки (відкласти для начинки).
2. Інше нарізати на дрібні і додати в готове тісто для пирога, ретельно перемішати. ⅔ Тіста викласти у форму для випікання і рівномірно розподілити по дну і боків форми, так щоб висота країв була однакова по всьому периметру, потім всередину викласти великі шматки шоколада.

3. тісто розкачати в коло, зручніше за все це зробити за допомогою харчової плівки і скалки, перекласти на верх пирога і закрити начинку. Після цього пиріг поставити в попередньо розігріту духовку на 15 хвилин 180 °C ( не більше). ⠀ * рекомендую їсти пиріг гарячим☺️ ⠀ Приємного апетиту!