Капкейки з вишнею та кремом чіз

Рецепт капкейків черрі-бренді 🧁 Не забудьте сказати «спасибі» у коментарях і зберегти рецепт ☺️ Капкейки з вишнею та кремом чіз простий рецепт. Як приємно працювати з кращими інгредієнтами! Кожен кондитер та кулінар мене зрозуміє. Для насиченого кольору капкейків я використовувала барвники, вони не тільки якісні і зручні у використанні, але і безпечні 😊 Барвники дуже концентровані, тому для яскравого забарвлення я використовувала зовсім трохи: економна витрата і збереження текстури всіх складових десерту.

Інгредієнти

200 г борошна
150 г цукру
150 г кефіру 3,2%
60 г яйця (1 шт)
100 г вершкового масла 82,5%
15 г какао
4 г розпушувача
Щіпка солі
Барвник «Червоний оксамит»

Вишнева начинка.
100 г вершкового сиру
30 г варення з вишні без цукру
5 г алкоголю (у мене бренді) – за бажанням

Крем-чіз.
350 г кремчиза
80 г цукрової пудри
60 г вершків 33%
Барвник «Білий»
Ягоди

Капкейки з вишнею та кремом чіз покроковий рецепт

1. В кефірі розмішуємо барвник, зручний носик барвників Іван-поле допомагає дозувати кількість. Збиваємо розм’якшене вершкове масло з цукром до пишності й посвітління. Додаємо кефірну суміш і сухі інгредієнти, вимішуємо тісто до однорідності. Наповнюємо капсули для капкейків на 2/3, випікаємо при 180 ° С протягом 15-20 хвилин, готовність перевіряємо по сухій шпажке.

2. Вишнева начинка.
Збиваємо інгредієнти до однорідності, наповнюємо остиглі капкейки.

3. Крем-чіз.
Збиваємо інгредієнти разом до однорідного крему, прикрашаємо капкейки, використовуючи насадку «закрита зірка» діаметром 10 мм.

Відео рецепт 👇