Торт Сент Оноре (Saint Honore)

Втілення елегантності – класичний французький торт St. Honore! Ідеальний десерт для тих, хто хоче вдосконалити відразу кілька базових рецептур: заварне і листкове тісто, карамель, шантійі і заварний крем. Як зробити Торт Сент Оноре (Saint Honore) рецепт простий.

Інгредієнти

Для торта діаметром 18 см знадобляться

Листкове тісто 350 р

2 інгредієнти
Заварне тісто 250 г
Заварний крем 500 р

Крем шантійі
250 мл вершків жирністю 35%
25 г цукрової пудри
Ванільна паста

Карамель
50 мл води
200 р цукру
50 г сиропу глюкози
Золотий кандурин

Торт Сент Оноре (Saint Honore) покроковий рецепт

1. Розкачати тісто в пласт товщиною 4 мм, випікати при 180 С 30 хвилин. Через 30 хвилин вийняти з духовки, перевернути на іншу сторону, притиснути вантажем і пекти 20 хвилин або до тих пір, поки тісто повністю не пропечеться. З гарячого тіста вирізати кільцем діаметром 18 см основу для торта.
2. 2 інгредієнти
З заварного тіста приготувати невеликі шу і начинити їх заварним кремом. Всі рецепти ви знайдете в путівнику «Базові рецепти»
3. Крем шантійі
Холодні вершки збийте на середній швидкості разом з просіяного цукровою пудрою і ваніллю до середніх пиков.
4. Карамель
Об’єднайте в сотейнику воду, цукор, глюкозний сироп. Зваріть карамель, довівши суміш до 170 С. Зніміть з вогню. В гарячу карамель додайте кандурин. Покрийте карамеллю шу.
5. Збірка
У центр коржі з листкового тіста з допомогою кондитерського мішка без насадки отсадите заварний крем, залишивши кілька сантиметрів з краю торта для шу. Викладіть по краю шу. Зверху заварного крему з допомогою кондитерського мішка з насадкою St. Honore отсадите крем шантийи.