Булочки з корицею Синнабоны з начинкою і глазурю

Як смачно зробити Булочки з корицею Синнабоны з начинкою і глазур’ю простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Для тесту
480 гр борошна (можна взяти 1/3 сильної)
130 гр цукру
7 гр активних сухих дріжджів
1 чл солі
1/3 чл мускатного горіха
1 велике яйце (кімнатної температури)
240 мл молока кімнатної температури)
ваніль
85 гр несолоного вершкового масла

Для начинки
85 гр вершкового масла (кімнатної температури)
5 ст л цукру
2 ст л кориці
1 чл мускатного горіха

Для глазурі
120 гр вершкового сиру (кімнатної температури)
30 г вершкового масла (кімнатної температури )
ваніль
щіпка солі
1 чайна ложка лимонного соку
150 цукрової пудри
100 гр сметани

Булочки з корицею Синнабоны з начинкою і глазур’ю покроковий рецепт

1. Для ролів: Підігрійте молоко в мікрохвильовій печі, поки воно не стане теплим на дотик. Масло дістаньте з холодильника за пару годин – воно має бути м’яким, але не розтопленим. В окремій ємності змішати молоко, цукор і дріжджі до об’єднання і відкладіть в сторону. Якщо через 7-10 хвилин ви бачите бульбашки на поверхні — ваші дріжджі в порядку — можна продолжать.
2. У велику ємність або чашу стаціонарного міксера, додати борошно, сіль, спеції, ваніль, яйце, олію. Гак для тіста змішайте борошняну і дріжджову частини на низькій швидкості. (або вручну!). Через 3-4 хвилин швидкість міксера можна збільшити і заважати, поки тісто не стане однорідним і не буде прилипати до пальців. Викладіть тісто у велику змащену маслом ємність. Накрийте і дайте піднятися в теплому місці приблизно 1.5 години. Тісто збільшиться вдвое.
3. На змащеній олією (чи мукою ) стільниці розкачайте тісто в прямокутник товщиною 0,5 см. Для начинки: Розподіліть по поверхні тіста вершкове масло кімнатної температури. Щедро посипте корицею і цукром, потім скрутіть тісто рулетиком. Тепер потрібно нарізати тісто на рівні шматочки приблизно по 4 – 4,5 см. Ви можете використовувати довгу нитку (покладіть нитка під рулон, а потім потягніть кінчики нитки один до одного – як ніби затягуєте вузол) або просто використовуйте гострий ніж змащений маслом.
4. Покладіть рулетики зрізом вгору у форму для запікання і залиште в теплому місці приблизно на 40 хвилин для остаточного підйому. Розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте … Покладіть рулетики зрізом вгору у форму для запікання і залиште в теплому місці приблизно на 40 хвилин для остаточного підйому. Розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте близько 25-28 хвилин або поки верх не подрумянится.
5. Якщо ваші булочки стають занадто коричневими через 20 хвилин (значить ви поставили дуже високу температуру) – накрийте їх зверху фольгою і продовжуйте випікати. Для глазурі: Приготуйте глазур, поки булочки випікаються. Помістіть вершковий сир, сметану, масло, ваніль, сіль, лимонний сік в миску і збийте до однорідності (виделкою або міксером).
6. Ви можете змастити глазур’ю булочки з корицею ВІДРАЗУ після того, як дістанете їх з духовки, АБО додати глазур після охолодження при подачі на стіл. Булочки можна зберігати в холодильнику і розігрівати перед подачею в мікрохвильовці!