Паска великодня кекс з цукатами, горіхами та родзинками

Паска великодній кекс з цукатами, горіхами і родзинками рецепт простий. М’який, смачний і покритий смачної глазур’ю як у класичного паски. Всередині заховані смачні горіхи, родзинки і шоколадна стружка…

Інгредієнти

(форма діаметром 22 см)

🔸200 г борошна пшеничного
🔸50 г крохмалю
🔸3 яйця
🔸130 г цукрового піску
🔸80 г рослинного масла (або 100 г розтопленого вершкового масла)
🔸90 г молока
🔸40 г шоколадної стружки
🔸40 г родзинок
🔸40 г цукатів (у мене в’ялена вишня)
🔸40 г горіхи (будь-які)

Лимонна цедра за смаком
🔸ванільний цукор
🔸10 г розпушувача

Паска великодній кекс з цукатами, горіхами і родзинками покроковий рецепт

1. Відокремити білки від жовтків. До жовтків додати цукор і збити до побіління. Додати ванільний цукор, цедру лимона (за бажанням), розтопленого вершкового масла і объединить.

2. Додати борошно, змішану з розпушувачем і крохмалем. Все перемішати. Влити молоко (кімнатної температури) – об’єднати Всипати сухофрукти і горіхи. Перекласти в підготовлену форма.

3. Випікати при температурі 165° C. Режим верх/ низ (без конвекції). Кекс виходить смачним☺️. Якщо ви любите більш соковиті кекси, то просочіть його сиропом.

Відео рецепт 👇