Штрейзель посипання для будочек і пирогів німецьких

Як зробити смачний Штрейзель посипання для будочек і пирогів німецьких рецепт простий в духовці 🧑🍳 ⠀ Не всі з ним знайомі! Штрейзель – це посипання для мафінів, булочок і пиріжків😋 ⠀ Ви пам’ятаєте смачну посыпушку на булочках в шкільній їдальні, з-за якої ми стояли в черзі і спізнювалися на урок? ⠀ Хто пам’ятає, ставте ❤️ і зберігайте! ✅ ⠀ Насправді, склад цього ласощі дуже простий і складається ця посипання з масла, борошна і цукру! Тільки три інгредієнти, а виходить така смакота! ⠀ Зазвичай я роблю її на око 👀 Але сьогодні вирішила знайти свій оригінальний рецепт і з вами поділитися!

Інгредієнти

▫️50 г вершкове масло
▫️100 г цукор (якщо попався дуже солодкий, можна зменшити на 25г)
▫️100 г борошно

Штрейзель посипання для будочек і пирогів німецьких покроковий рецепт

1. Холодне масло, краще підморожене! Не можна давати йому підтанути, тому діяти потрібно максимально швидко!
2. масло Ріжемо на квадратики і викладаємо в миску, додаємо цукор і борошно. Перетираємо всі інгредієнти руками в крихту!
3. Але пам’ятаємо, що не можна давати маслу підтавати. Якщо початок підтавати, перед використанням прибираємо в холодильник на 30 хвилин👌🏻