Італійське печиво біскотті класичне

КАНТУЧЧИ смачно з лимончелло 😄 після обіду або на сніданок з чашкою кави ☝🏻😁 Воно створює святковий настрій! Довго зберігає свіжість + the best варіант для подарунків 🎁. Готуємо Італійське печиво біскотті класичний рецепт простий.

Інгредієнти

▪️ 450 г цукор (можна зменшити)
▪️ 4 яйця (+1 яйце для змащування)
▪️ 7 г розпушувач
▪️ 600 г борошно пш/з
▪️ 500 г мигдаль
▪️ щіпка солі
▪️ ваніль-цукор або екстракт
▪️ 1/4 лимона цедра
▪️ 100 г вершкового масла (розм’якшеного)
▪️ 50 г меду

Італійське печиво біскотті класичне покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти кімнатної температури. Все змішати) тут вам не хліб – це простіше простого). Результат прийде быстро.
2. Сформовать 6 довгих ковбасок і змастити збитим яйцем. Відправити на випічку – 180С 20-25 хвилин. Потім, дати трохи охолонути і порізати гострим ножем на 🔪кусочки.
3. Знову відправити в духовку на 10 хв підрум’янити сухарики 👌🏻👍🏻до красивого цвета.