Шоколадний крем-чіз з какао для торта

Як смачно зробити Шоколадний крем-чіз з какао для торта простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Рецепт дуже смачного крему з додаванням шоколаду 😍

Інгредієнти

Інгредієнти на торт діаметром 16 см (3 шари крему).
Сир сирний – 400 гр
Вершки 33-35% – 200 гр
Цукрова пудра -120 гр
Шоколад молочний -120 гр
Какао алколизованный – 45 гр

Шоколадний крем-чіз з какао для торта покроковий рецепт

1. Розтопити молочний шоколад і залишити остуджуватися до 30-35 градусів. Холодні сир і вершки збити з цукровою пудрою і какао (какао я зазвичай проціджую, щоб не було грудок).
2. Коли сире-вершкова маса стала стабільна і повітряна – додаємо розтоплений і охолоджений шоколад. Збити до однорідності (приблизно 30 секунд).

3. P. S. Какао обов’язково використовуємо алколизованный. Ніякої іншої не подойдет.