Печиво Сердечка

Як смачно зробити Печиво Сердечка простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Не за горами День Закоханих і ми з дітьми сьогодні трохи поекспериментували на кухні. Ділюся дуже простим рецептом і незвичайною ідеєю оформлення печива у вигляді Сердець💛 До складу навмисно не додала розпушувач, щоб тісто не піднімалося і не змінювало форму і малюнок. Як вам такі солодкі Валентинки?

Інгредієнти

200-220 гр борошна (залежить від розміру яйця)
1 яйце
70 гр цукрової пудри
110 гр вершкового масла
ванілін на кінчику ножа
щіпка солі
2 ч. л. какао

Печиво Сердечка покроковий рецепт

1. В Вершкове масло кімнатної температури додаємо цукрову пудру, сіль і ванілін і розмішуємо виделкою до однорідного стану. Додаємо яйце, збиваємо міксером. Додаємо просіяне борошно і розмішуємо м’яке, пластичне тесто.

2. Ділимо його на 2 частини. В одну частину додаємо какао і розмішуємо до однорідного кольору. Далі розгортаємо кожен пласт і вирізаємо сердечки.

3. Тепер нам знадобиться чайна ложка з рельєфною ручкою, нею робимо по центру серце. Далі формуємо як показано на відео. Випікаємо 7-10 хвилин при 180 градусах Цельсія. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇