Меренговый рулет з вершками і ягодами брусницею

Даний варіант десерту є одним з моїх улюблених. Він ніжний, хрусткий, готується швидко і досить просто. Головне не перетримати в духовці. Як зробити дуже смачний Меренговый рулет з вершками і ягодами брусницею рецепт простий і швидкий в духовці.

Інгредієнти

Основа:
140 г курячих білків
190 г цукру
1,5 год л кукурудзяного крохмалю

Начинка:
100 г брусніки
30 г цукру

Крем:
200 р вершків від 33%

Меренговый рулет з вершками і ягодами брусницею покроковий рецепт

1. Збиваємо білки з цукром. Цукор вводимо поступово. Продовжуємо збивати до сталої маси. В кінці додаємо крохмаль і збиваємо ще пару хвилин. Ставимо випікатися хвилин на 20-25 в духовку при 150 гр. Вершки збиваємо до стійкої массы.

2. Меренга виходить досить солодкою, тому я зумисне не додаю до вершки цукрову пудру. Так смак буде більш делікатний. Ягоду проварюємо з цукром. Коли меренга готова, виймаємо її з духовки, перевертаємо і знімаємо з неї пергамент. Покриваємо невеликим шаром збиті сливок.

3. Зверху викладаємо проварені ягоди. Загортаємо рулет, покриваємо його зверху пергаментом або харчовою плівкою. Хвилин через 30 можна сміливо їсти цей ніжний і, в теж час, хрусткий десерт.