Малиновий Торт з мусом

Малиновий Торт з мусом простий рецепт.

Інгредієнти

діаметр 18 см, вага 2 кг, висота 11 див.

Бісквіт
4 яйця с1
120 гр цукру
120 гр борошна
Барвник

Малиновий соус
150 гр пюре малини
65 гр цукру
15 гр води
10 гр крохмалю

Лантухи з малини
150 гр пюре малини
65 гр цукру
5 г листового желатину 200 блюм
*Замість желатину можна взяти порошковий такої ж сили 5 гр

Просочення
200 гр згущене молоко
80 гр води кип’яченої холодної

Малиновий крем-мус, готуємо перед складанням
90 гр пюре малини
250 гр сиру кисломолочного
200 гр вершків 33%
200 гр йогурту малинового
70-100 гр цукру
Лимонний сік за смаком за бажанням.
15гр лист. желатину 200бл.

Малиновий Торт з мусом покроковий рецепт

1. Бісквіт.
Форма д/18см, затягнути фольгою. Яйця вибити в діжу міксера, додати цукор і збити до пишної маси, ледве-ледве стікає з віночка міксера. Зняти діжу з міксера, додати барвник, в кілька рухів перемішати. Додати в 2 заходу борошно, акуратно перемішати знизу вгору. Викладаємо тісто в підготовлену форму і поставити в розігріту до 180 гр.С духовку. Випікати +/_30 хвилин. Готовність перевіряємо шпажкою. Випечений бісквіт вийняти з духовки, перевернути і остудити, не виймаючи з формы.
2. Малиновий соус.
В сотейник відважити пюре малини. Додати цукор, довести до кипіння і розчинення цукру. У воді розвести крохмаль, перемішати. Інтенсивно перемішуючи влити крохмальну воду в пюре і варити до загущення.
Зняти з плити, перелити в іншу ємність, накрити плівкою в контакт, остудить.
3. Лантухи з малини.
Форму діаметром 16 см, затягнути харчовою плівкою. Листовий Желатин замочити в крижаній воді. У сотейник відважити пюре і цукор, довести до кипіння і розчинення цукру. Зняти з вогню. Розпустити в пюре віджатий желатин, добре розмішати. Вилити у форму і прибрати в холод на стабилизацию.
4. Просочення.
Всі перемешать.
5. Малиновий крем-мус
Желатин замочити в холодній воді. У сотейник відміряємо пюре малини. В діжу міксера відміряємо сир, йогурт, вершки і цукор з лимонним соком, збити до однорідності. Сотейник з пюре довести до кипіння, зняти з плити і розпустити желатин. З’єднати разом желатинову масу і сирно сливочную.
6. Збірка.
Біск.-пропито.- 1/4 мус-кулі-1/4 – мус – біск.-пропито.- мус-бортик_соус-верхній біск.пропито. з двох сторін