Мигдальний бісквіт Дакуаз класичний

Хрусткий зовні і ніжний усередині. Звичайно, це бісквіт Dacquoise, по-російськи — Дакуаз. Що ж особливого в цьому бісквіті? Він готується без пшеничного борошна, а точніше, саме з горіховою борошном. Найчастіше використовується саме мигдальна борошно. Готуємо Мигдальний бісквіт Дакуаз класичний рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

100 г мигдальної муки
100 г цукрової пудри
120 г курячого білка (від 4-х яєць категорії С1)
1 ч. л. кориці
30 г тростинного цукру

Мигдальний бісквіт Дакуаз класичний покроковий рецепт

1. Збийте білок до утворення піни, поступово введіть цукрову пудру і цукор. Продовжуйте збивати до стійкої маси. Просійте мигдалеву борошно з корицею і поступово додайте до отриманої французької меренге (наші збиті білки з пудрою і цукром). Акуратно перерешайте лопаткой.

2. Викладіть тісто в кілька кілець для випічки. Можна тісто відсадити з кондитерського мішка в кожне кільце. Зверху просіяти цукрову пудру. Випікайте при 180 гр близько 15 минут.

3. Даний бісквіт підійде і для тих, хто уникає присутність глютену в їжі. На відео торт Естерхазі. В ньому більше коржів і рецепт трохи відрізняється, використовуються волоські орехи.