Фундучные капкейки з малиною і ванільним кремом

Фундучные капкейки з малиною і ванільним кремом! Відкрила для себе ідеальне поєднання всіх часів і народів – фундук з малиною. Та й рецепт дуже простий, тому не лінуйтеся натискати сердечка! 💖

Інгредієнти

На 12-14 капкейків:
Яйце 100 гр
Цукор 120 гр
Сметана 15% 140 гр
Масло рослинне 60 гр
Борошно фундучная 90 гр
Борошно пшеничне 35 гр
Розпушувач 8 гр

Малинове компоті:
Пюре малини 130 гр
Малина 80 гр
Цукор 90 гр
Кукурудзяний крохмаль 11 гр

Крем:
Сирний сир 150 гр
Цукрова пудра 80 гр
Вершки 33% 85 гр
Ванільна паста чл.

Фундучные капкейки з малиною і ванільним кремом покроковий рецепт

1. Яйця збити з цукром до пишної маси, додати сметану і масло. Акуратно ввести всі сухі інгредієнти і змішати. Розкласти по формах і випікати 16-17 хв при 170С. ❗️Всі інгредієнти кімнатної температуры.
2. Малинове компоті:
Всі інгредієнти змішати в сотейнику і варити 3-4 хвилини. Охолодити перед начинкой.

3. Крем:
Сир збити з цукровою пудрою до пишної маси, додати вершки і ванільну пасту і акуратно збити. ❗️Всі інгредієнти повинні бути холодными.