Ідеальна дзеркальна глазур

Як смачно зробити Ідеальна дзеркальна глазур простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко. Ідеальна дзеркальна глазур 😍 не стекповідомляє, лягає на тортик ідеально рівно, не просвічується, при нарізуванні торта – ідеальний зріз!

Інгредієнти

Цієї кількості мені вистачило, щоб покрити 2 муссовых сердечка (15*15 см).

✔️Цукор 120 р
✔️Вода 55 р
✔️Глюкозний сироп 120 р
✔️Вершки (будь-якої жирності) 65 р
✔️Сухе молоко 15 р
✔️Білий шоколад жирністю від 30% 155г
✔️Желатин 9 м (сила 220)
✔️Барвник червоний гелевий

Ідеальна дзеркальна глазур покроковий рецепт

1. Желатин замочити холодній воді. У мене листової, можете взяти порошковий, орієнтуйтеся на силу желатину. Вершки змішати з сухим молоком до однорідності. Увага – в оригінальному рецепті було молоко, замість вершків. Я вирішила замінити і результат мене порадував ☺️ але ви можете використовувати молоко)

2. Шоколад помістити у високу склянку. Цукор, воду і глюкозний сироп змішати в сотейнику. Сироп довести до температури 103 градуси. Гарячим сиропом залити шоколад, додати замочений желатин (листовий желатин віджати).
3. Додати молочну суміш, трохи перемішати лопаткою. Додати барвник і пробити блендером. Тримати блендер потрібно під кутом, щоб було менше бульбашок. Глазур процідити (двічі) і прибрати на стабілізацію в холодильник (я прибрала на добу)

4. Перед використанням прогріти в мікрохвильовій печі і пробити блендером.
Ідеальна робоча температура 25-26 градусів. Поливаємо глазур’ю заморожені муссовые десерти. Трохи поміняла під себе пропорції, а також замінила молока на вершки)

Відео рецепт 👇