Тістечка Тарти Фісташка Полуниця на мигдалевому шаблі

Тістечка Тарти Фісташка Полуниця на мигдалевому шаблі простий рецепт.

Інгредієнти

на 10 шт діаметром 8 см

•Для мигдального шаблі:
170 г звичайної борошна
50 г мигдальної муки
50 г цукрової пудри
100 г вершкового масла
50 г яєць

•Для фісташкового франжіпана:
80 г вершкового масла
80 г фісташкової борошна
80 г цукру
80 г яєць

•Для полуничного соусу:
300 г полуниці
45 г цукру
40 г води
10 г кукурудзяного крохмалю

•Для фісташкового ганаша:
240 г білого шоколаду
300 г вершків 33-35%
20 г фісташкової пасти

Тістечка Тарти Фісташка Полуниця на мигдалевому шаблі покроковий рецепт

1. В чаші міксера подрібнити всі сухі інгредієнти з крижаним маслом за допомогою насадки весло. Потім додати яйце і зігнати гладке, нелипнущее до рук тісто. Розкачати його між двома листами пекарської папери, і прибрати в морозилку на 10 хвилин. Потім вирізати підстави для форм самою формою і нарізати смужки необхідної висоти бортів, сформувати тарталетки. Викласти на перфорований килимок і випікати 20 хвилин при 130С.Витягнути з духовки і дати остыть.
2. Вершки довести до кипіння і вилити їх на шоколад і фісташкову пасту, перемішати і пробити блендером до однорідності. Накрити плівкою в контакт і прибрати на ніч у холодильник.
3. Проварити полуницю з цукром до закипання, протерти через сито, щоб позбутися від кісточок. Повернути пюре в сотейник, крохмаль розвести у воді і вилити до пюре, проварити до загустіння. Дати охолонути і відправити в холодильник.
4. Для франжіпана збити цукор з маслом, додати всі інші інгредієнти і перемішати до однорідності. Відсадити рівномірно в усі тарти і відправити в духовку на 15 хвилин при 160С. Остудити готові тарти при кімнатній температуре.
5. Збити міксером застиглий ганаш до стійких піків. На франжипан відсадити полуничний соус, а зверху ганаш. Прикрасити свіжою полуницею і дробленої фисташкой.