Анна Павлова десерт торт з мандаринами

Як смачно зробити Анна Павлова десерт торт з мандаринами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Меренга:
Білки 120 гр
Цукор 240 гр
Сіль щіпка
Лимонна кислота 1/4 год л
Кукурудзяний крохмаль 12 гр

Крем:
Вершки 33% 100 гр
Маскарпоне 130 гр
Цукрова пудра 30 гр
Ванілін 1 уп

Анна Павлова десерт торт з мандаринами покроковий рецепт

1. До білків додаємо сіль і збиваємо до легкої пінки. Вводимо лимонну кислоту і поступово, по одній столовій ложці вводимо цукор. Збиваємо на середній швидкості до щільної білої маси. На це йде хвилин 15.
2. Далі вводимо крохмаль і збиваємо ще 5 хвилин. Масу кладемо на пергамент, формуємо коло. І надаємо потрібну нам форму. Ставимо в розігріту до 150 градусів духовку. Опускаємо температуру до 90 градусів і випікаємо близько 2 годин. Залишаємо остигати в меренгу духовке.

3. Вона буде зверху хрусткою, легко відходити від пергаменту, але всередині повітряної і м’якою. Всі інгредієнти збити докупи до гладкої маси на середній швидкості міксера. Збірка На меренгу викладаємо крем. Далі прикрашаємо за бажанням. Можна ягодами, фруктами. Присипаємо цукрових пудрой.