Морозиво з аквафабы нуту

Морозиво з аквафабы нуту простий рецепт. МОРОЗИВО З 2-х ІНГРЕДІЄНТІВ 🍦дуже смачне 🥰👍🏻. Аквафаба – це рідина, яка залишається після варіння бобових або рідина з консервованих бобових (для морозива використовуйте рідину після варіння, не з консервів 🙏🏻)
Завдяки своїй здатності імітувати функціональні властивості яєчного білка, аквафаба може бути використана в якості заміни яєчних білків в деяких кулінарних рецептах.

Інгредієнти

Аквафаба (рідини, що залишилася після варіння нуту ~3 ст л).
І будь підсолоджувач – у нас був малиновий джем.

Морозиво з аквафабы нуту покроковий рецепт

1. Збиваємо до стійкої піни (поки маса не стане стабільною).
2. Додаємо джем або сироп.
3. Заморожуємо. Наслаждаемся.