Молочний пиріг з манкою

Як зробити Молочний пиріг з манкою рецепт простий в духовці. Вчора побачила в каршеринге Теслу… І подумалося, коли встигло втекти той час, де Тесла була ознакою розкоші, неймовірної фінансової успішності і межею мрій? Ще вчора Тесла була чимось неймовірним і недосяжним, а сьогодні вона приїжджає за тобою на Comfort+ і стоїть у сусідньому дворі з наклейкою каршеринга. І так багато речей з нашого минулого досвіду стають чимось буденним і очевидним, що ти їм зовсім перестаєш дивуватися й радіти. Наприклад, огірки взимку, Кіндер хоч кожен день, відеодзвінки та інтернет з величезною швидкістю (і без зайнятого домашнього телефону)…

Інгредієнти

(на форму 15см)

⠀▫️40г манки
⠀▫️60г борошна
⠀▫️1ч.л. розпушувача
⠀▫️1/4ч.л. солі
⠀▫️3 яйця С1
⠀▫️100г цукру

Заливка:
⠀▫️200г молока
⠀▫️40г цукру
⠀▫️1ч.л. ваніліну

Молочний пиріг з манкою покроковий рецепт

1. Для тіста змішати манку з борошном, сіллю і розпушувачем. Яйця розділити на білки і жовтки. Білки збити з цукром до гладкої тягучої маси. Додати по одному яйця, продовжуючи збивати. Всипати борошно і перемішати до однорідності. ⠀ Форму змастити маслом або прокласти пергаментом.
2. Вилити тісто. Чим більше ви берете форму, тим нижче буде готовий пиріг. Випікати при 180° 35 хвилин. Якщо ви випікаєте в більшій формі (тобто пиріг виходить нижче) часу може піти трохи менше. Орієнтуйтеся на суху зубочистку. Для заливки змішати молоко з цукром і ваніліном і прогріти, не доводячи до кипения.

3. Готовий пиріг трохи остудити і ще теплим повільно полити заливкою, щоб вона максимально вбралася. Пиріг повністю остудити, а потім прибрати в холодильник на 1-2 години. Приємного апетиту!