Карамельні капкейки з кремом

Як зробити Карамельні капкейки з кремом рецепт простий.

Інгредієнти

Рецепт капкейків на 6 шт.:

* 1 яйце ІЗ
* 50 гр. цукру
* 50 гр. солоною карамелі
* 135 гр. просіяного борошна
* 50 гр. вершкового масла 82,2%
* 65 гр. кефіру будь-якої жирності
* 1 гр. солі
* 3 гр. соди
* 3 гр. розпушувача

Солона карамель:
* 120 гр. цукру
* 100 гр. жирних вершків 33%
* 15 гр. вершкового масла 82,2%
* 2 гр. солі

Крем:
* 300 гр. сирного сиру
* 65 гр. цукрової пудри
* 90 гр. жирних вершків 33%

Карамельні капкейки з кремом покроковий рецепт

1. Змішати сухі інгредієнти. Масло розтопити і з’єднати з карамеллю. Або залити його гарячою карамеллю. Яйце ретельно збити з цукром. Потім знизити на низькі обороти міксер і цівкою ввести карамель з маслом. Далі підсипати борошна і частина кефіру, змішати і ще раз повторити.

Ложкою для морозива (діаметр 5-6 див.) розкласти тісто на 6 капсул. Випікати на режимі верх/низ без конвекції при 180 С. до золотистої скоринки. Приблизно 20-30 хв. Готові капкейки остудити на решітці, накривши чистим рушником. Потім вийняти серединки спеціальним пристосуванням або зворотною стороною насадки для крема.

2. Солона карамель:
Цукор розтопити на середньому вогні, помішуючи силіконової лопаткою. Вершки з маслом і сіллю нагріти до кипіння. Не кип’ятити! Як тільки цукор повністю розплавиться, частинами влити гарячі вершки. Постійно помішуючи проварити 1 хвилину на середньому вогні. Перелити через сито в зручну ємність і повністю остудити. Потім начинити капкейки.

3. Крем:
Всі інгредієнти повинні бути холодні. Скласти все в чашу міксера і збити в густий крем. Якщо необхідно пофарбувати харчовими барвниками. Перекласти в кондитерський мішок з коханою насадкою і відсадити гарні шапочки від капкейків. У мене насадка 855.

Відео рецепт 👇