Галета пиріг з персиками на сирному тісті

Як зробити Галета пиріг з персиками на сирному тісті рецепт.

Інгредієнти

• Сир-180 гр.
• Вершкове масло-50 гр.
• Пшеничне борошно – 220 гр.
• Яйце-1 шт.
• Цукор-50 гр.
• Розпушувач – 1ч.л
• Персики (абрикоси, вишня)-1 кг.
• Цукор і кукурудзяний крохмаль на обсипання

Галета пиріг з персиками на сирному тісті покроковий рецепт

1. Сир змішуємо з усіма інгредієнтами(крім фруктів). Замішуємо м’яке і еластичне тісто. Прибираємо тісто в холодильник на 7 минут.
2. Потім розкачуємо тісто і викладаємо нарізані скибочками фрукти, робимо невелику кошик з тіста, посипаємо зверху цукром і злегка кукурудзяним крахмалом.
3. Бортики галети змащуємо жовтком. Відправляємо галету в попередньо розігріту духовку на 180С 40-45 минут.