Відкритий пісочний пиріг з горіхами пекан

Всі хто зі мною давно, знають, що я дуже люблю тарти та пироги на пісочному тісті. Рецепт цього пирога я знайшла в бібліотеці своїх старих книг з рецептами, відпрацювала його і хочу з вами поділитися. Як зробити Відкритий пісочний пиріг з горіхами пекан рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

Діаметр форми 22см

ДЛЯ ТІСТА:
Борошно пшеничне-100 г
Борошно горіхова-15 р
Цукрова пудра-25 г
Масло 82,5%- 45 р
Яйце-25 р

ДЛЯ НАЧИНКИ:
3 яйця, (великі)- 165-170 р
коричневого цукру-100г
меду-150 г
Глюкозний сироп-50 г
несолоного вершкового масла, топленого-40 р
горіхи пекан- 200 г (можна замінити на волоський горіх)
*Головне щоб горіх був м’яких сортів (мигдаль не підійде)

Відкритий пісочний пиріг з горіхами пекан покроковий рецепт

1. В деже міксера змішати всі сухі інгредієнти і холодне вершкове масло. Змішати до стану мокрого піску Додати яйця Об’єднати до освіти кулі Загорнути тісто в плівку і відправити в холодильник мінімум на 1 годину Розкачати тісто між двох аркушів пергаменту за розміром формы.

2. Відправити заготівлю формі в морозильну камеру на 20:30 хвилин Зробити начинку: Змішати всі інгредієнти в деже міксера і збивати насадкою, м’якою лопати, до однорідності хвилину Потім ввести горіхи, перемішати все.

3. Розігріти духовку до температури 170° режим верх/ низ. Дістати остиглу форму з морозилці і ополоником вилити начинку форму.

4. Випікати горіховий торт 35 -40 минут.

Відео рецепт 👇