Заварний мус з манго

Як смачно зробити Заварний мус з манго простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

170 г пюре манго (можна маракуйю),
100 г охолоджених вершків 33-35%,
4 г порошкового желатину + 20 г води або апельсин. / мандарин. соку,
2 жовтки,
20 г сах. пудри.

Заварний мус з манго покроковий рецепт

1. Перемішати блендером пюре і жовтки. Поставити на водяну баню і нагрівати, помішуючи, до 80 гр. Желатин замочити, потім распустить.
2. Влити желатин в гаряче пюре з жовтків, пробиваючи блендером. Дати масі охолонути до 40 гр. Вершки збити з пудрою до пишних пиков.

3. З’єднати вершки і пюре, перемішати. Розкласти на порції. Смачніше буде, якщо сервірувати з шматочками бісквіту або крихтами печива. Прибрати в холодильник.