Заварні еклери з кремом з

Як смачно зробити Заварні еклери з кремом домашні простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

на 9-12 еклерів

1 склянку води (приблизно 200-250г)
1 кавова чашка олії
щіпка солі
склянку борошна (той же стакан для води)
3 великих яйця, це приблизно 240 г, або 4 середніх. Дивіться консистенцію тесту

Крем:
400 мл молока
3 жовтки
склянка цукру (200 г)
2 ст. л кукурудзяного крохмалю
ванільний цукор
250 г вершкового масла кімнатної температури

Заварні еклери з кремом з покроковий рецепт

1. В каструлю з товстим дном, заливаємо склянку води і рослинне масло і щіпку солі. Як маса закипить, вводимо борошно (склянка борошна, той же, що і для води) і 4-5 хвилин выпариваем рідина, перемішуємо. Далі наше тісто перекладываемся в діжу міксера, даємо трохи охолонути і по одному вводимо яйця і ретельно перемешиваем.

2. Готове тісто повинно спадати з лопаточки у формі трикутника. На холодний деко отмаливаем наші майбутні еклери. Я це зробила ложкою, і начебто непогана форма получилась.

3. Випікаємо в розігрітій духовці верх-низ перші 15 хвилин при температурі 220*, а далі знижуємо температура до 180 і випікаємо, поки поверхня еклерів не стане матовою, крапельки жиру пропадут.
4. Крем: З’єднуємо склянку цукру, жовтки, кукурудзяний крохмаль і все добре перемішуємо. Далі потроху вводимо тепле молоко і перемішуємо, щоб не було грудочок. Варимо до загустіння, весь час помешивая.

5. Перекладаємо в посуд, накрывшем в контак плівкою і прибираємо до охолодження. 250 г вершкового масла збиваємо, і по столовій ложці вводимо заварную масу, не забудьте додати ванилин.

6. Збиваємо до однорогого крему. Наповнюємо еклери кремом і посипаємо цукровою пудрою

Відео рецепт 👇