Сирна паска з родзинками і куркумою

Паску в кращих традиції ПП )) Сирна паска з родзинками і куркумою простий рецепт.

Інгредієнти

– Мука кукурудзяна/рисова 150г (1:1)
– 200г Сир м’який (як густий йогурт)
– Яйце 3шт
– вершкове Масло-25г
– Розпушувач 4г
– Ваніль за смаком
– Куркума 1/4ч.л
– Кардамон на кінчику ножа
– Сах. заступник по смаку ( эритрит 2ст.л)
– Родзинки-50г
Форма на 9-10см діаметром , вихід 1шт

Перевірена не ПП глазур:
– Цукор-50г
– Вода 20г
– Білок великого яйця
– Пудра цукрова 25г

Сирна паска з родзинками і куркумою покроковий рецепт

1. Яйце ділимо на білок і жовток, білки збиваємо до міцних піків. До жовтка додаємо сир, расторопное масло, і всі сипучі. (Куркума дає гарний жовтий колір). Родзинки замочити в окропі хвилин на 10. Ввести родзинки до тесту, потім акуратно вмішати білки. Ставимо форму в розігріту духовку до 180′ на 50-55 хв ( перевіряємо готовність шпажкою, повинна бути сухою).

2. Глазур.
Змішуємо цукор і воду , ставимо на вогонь, доводимо до кипіння сироп.
Збиваємо білок з лимонним соком і дрібкою солі , до піків і такий цівкою вводимо киплячий сироп , продовжуючи збивати, потім вводимо пудру , ще трохи збиваємо і можна прикрашати паска. Я полінувалася і завдала покупну 😄 грешна.

3. Коротше, домашні оцінили, кажуть дуже смачно, запах і текстура , просто вогонь! Готувати фсєм, ще можна репостить і відзначати мене на ваших шедеврах. Спасибі в коментарях – як зарплата автору, дуже вітається ❤️🤗

Відео рецепт 👇