Муссовое тістечко ескімо пп з конфі

Муссовое тістечко ескімо пп з конфі простий рецепт.

Інгредієнти

З цієї кількості вийде 4 стандартних і 4 міні ескімо.

Для ескімо:
Молоко кокосове або вершки 17-22% 110 гр
Желатин 7 гр
Підсолоджувач prebiosweet 5-8 гр
Кукурудзяний крохмаль 7 гр
Сухе знежирене молоко 15 гр
Вершки 33% 130 гр

Для конфі – підійде ананас, манго, апельсин, маракуйя.
Фруктове / ягідне пюре 80 гр
Кукурудзяний крохмаль 3 гр
Підсолоджувач prebiosweet 2-4 гр

Муссовое тістечко ескімо пп з конфі покроковий рецепт

1. Конфі: пюре з кукурудзяним крохмалем і підсолоджувачем довести до кипіння і проварити 1-2 хвилини. Остудить.

2. Ескімо. Желатин залити холодною водою. Кукурудзяний крохмаль, кокосове молоко, підсолоджувач і сом довести до кипіння в сотейнику і уварити до загустіння, зняти з вогню, додати набряклий желатин.

3. Вершки збити до пік і акуратно лопаткою вмішати в масу. Перекласти в кондитерський мешок.

4. Збірка. Заповнити форми мусом на 2/3, вставити палички і простукати форму, щоб шар був рівномірними, потім хаотично викласти начинку з кондитерського мішка. Прибрати в морозилку до повної стабілізації. Покрити глазур’ю. Насолоджуємося!

Відео рецепт 👇