Як смачно зробити бріош булочка з сухофруктами і яблуками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Hoggei Ельзаська бріош булочка з сухофруктами і яблуками. Рецепт шефа Крістоф Фельдер.
Інгредієнти
1 частина:
50 гр мигдалю
6 фініків
50 гр сушених груш або яблук
50 гр кураги
20 гр волоських горіхів
4 сушеного інжиру
20 гр апельсинових цукатів
50 гр чорносливу
100 гр родзинок
Цедра лимона
2 частина:
500 гр борошна
10 гр солі
90 гр цукру
200 мл молока
30 гр свіжих дріжджів
2 великих яйця
150 гр масла
Замісити класичну бріош
Бріош булочка з сухофруктами і яблуками покроковий рецепт
1. 1 частина:
Все порубати і засипати 50 гр цукру і залити 50 гр Кірша. Перемішати , залишити . Можна зберігати добу холодильнике.
Все порубати і засипати 50 гр цукру і залити 50 гр Кірша. Перемішати , залишити . Можна зберігати добу холодильнике.
2. 2 частина:
Дати тісту підрости годину, розділити на дві частини, розкачати кожну частину в пласт. Викласти начинку, настругати зверху тонко трохи яблука, загорнути в рулет і викласти у змащену високу кексову форму.
Дати тісту підрости годину, розділити на дві частини, розкачати кожну частину в пласт. Викласти начинку, настругати зверху тонко трохи яблука, загорнути в рулет і викласти у змащену високу кексову форму.
3. Дати підійти, змастити яйцем, за бажанням укласти шматочки яблука зверху brioschi і отпечь при 160 град близько 35 -40 хвилин. Прикрасити сухофруктами за желанию.