Брауні з сирним сиром і з горіхами пекан

Як смачно зробити Брауні з сирним сиром і з горіхами пекан простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Lавайте на вихідні приготуємо смачний і швидкий десерт. Чизбрауни з пеканом.

Інгредієнти

Основа брауні.
Шоколад темний – 130гр (50-55%)
Масло сл -100 гр
Яйце з 1 – 2 шт
Цукор – 140 гр
Борошно 70 гр
Горіх пекан – 50 гр
Какао – 15 гр
Розпушувач – 3 гр
Сіль – щіпка

Сирна основа.
Сир сирний – 250гр
Цукрова пудра – 40 гр
Вершки 33-35%- 100 гр
Какао – 15 гр.

Брауні з сирним сиром і з горіхами пекан покроковий рецепт

1. Основа брауні. Шоколад і масло розтопити в сотейнику і залишити остигати. Збити яйця з цукром міксером до посветления 5-7 хвилин. Коли шоколад з маслом трохи охололи – ввести їх в яєчну суміш і збити міксером до объединения.

2. Додати просіяні сухі інгредієнти і вимісити силіконової лопаткою вручну. Додати дрібно порубаний горіх пекан і ще раз добре перемішати. Сирна основа. З’єднати всі інгредієнти кімнатної температури в окремій чаші. Вимісити силіконової лопаткою вручну або міксером насадкою (весло) до однородности.
3. Випічка. У форму 18-18 (у мене квадратна) Вилити основу брауні – розрівняти. Зверху сирний шар -розрівняти. Випікати при 160* приблизно 45 хвилин. Остудити спочатку при кімнатній температурі, потім прибрати в холодильник на 4 і більше годин. Нарізати порційними шматочками. Брауні готовий. P. S. Какао використовуємо алколизованный для яскравого та насиченого смаку шоколада.