Реченье Біскотті

Як смачно зробити Реченье Біскотті простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

2 яйця С0
3 ст. л апельсинового соку
Цедра апельсина
185гр – пшеничного борошна в/с
70гр – кукурудзяного борошна (краще навіть поленти)
150гр – цукру
1ч.л. – меленої кориці
1ч.л. – розпушувача
1/3 ч. л. солі
130гр – смаженого мигдалю
50гр – гарбузових насіннячок
50гр – насіння соняшнику
25гр – насіння кунжуту
25гр – насіння льону
1 ч. л. – ванільного екстракту

Реченье Біскотті покроковий рецепт

1. Мигдаль рубаємо (дрібнити не треба); Яйця перемішуємо з цукром, соком і цедрою 🍊, додаємо два види борошна, розпушувач, сіль, корицю, об’єднуємо; Всипаємо все насіння і горіхи, перемішуємо;

2. Вологими руками формуем два щільних батончика, довжиною 25-28 см, викладаємо на деко, застелене пергаментним папером;

3. Випікаємо при 180С близько 30 хв; Даємо охолонути близько 10 хвилин і хлібним ножем ріжемо на шматочки товщиною 1 см, викладаємо на деко, і будемо пекти ще 25 хв при 150С.

4. Спробуйте ці сухарики з вином, особливо смачно з десертним. Умочіть в вино 🍷 , Біскотті розм’якне і стане особливо ніжним 😋. Якщо не Вино, у кави 😉

Відео рецепт 👇