Шпинатний закусочний торт з рибою сьомгою для чоловіків

Як зробити смачний Шпинатний закусочний торт з рибою сьомгою для чоловіків рецепт простий.

Інгредієнти

(D-16см)

Шпинатний бісквіт:
4 Яйця (С1)
Шпинат (свіжий або заморожений) 135гр
Лимони Сік і цедра 1 лимона
Рослинна олія 55гр
Сіль 0,5 ч. л.
Цукор 1 ч. л.
Борошно 140гр
Розпушувач 7g

Начинка:
Слабосолона риба( у мене сьомга) 100гр
Маслини 50гр

Крем:
Сирний сир 400гр
Вершки 33% 200гр
Часник 2 зубчики
Кріп (Кілька гілочок

!!!В якості просочення я використовувала вершки

Фінішний крем:
Сирний сир 100-150г
Вершки 33% 50-70гр

Шпинатний закусочний торт з рибою сьомгою для чоловіків покроковий рецепт

1. Шпинатний бісквіт:
1. Яйця розділити на жовтки і білки.
2. Жовтки збити з сіллю і відкласти.
3. В чаші блендера об’єднати шпинат, сік і цедру лимона, рослинне масло. Подрібнити.
4. Об’єднати з жовтками.
5. Білки збити з цукром до піни.
6. Борошно об’єднати з розпушувачем і додати до основної маси. Акуратно вмішати лопаткою.
7. В останню чергу порційно ввести збиті білки, намагаючись, щоб тісто не осіло.
8. Приготувати 2 кільця D-16см, дно кожного обтягнути фольгою.
9. Розділити тісто на 2 кільця. Випікати в розігрітій до 180С духовці приблизно 25 хвилин.
10. Готові бісквіти остудити, зняти з кілець і розрізати кожен на 2 коржа.
2. Начинка:
1. Рибу порізати шматочками.
2. Маслини порізати кружальцями. Залишити кілька штук цілими для украшения.
3. Крем:
1. Часник натерти на дрібній тертці.
2. Кріп покришити.
3. У чаші міксера об’єднати сирний сир і вершки. Збити в щільну стабільний крем.
4. Додати часник і зелень, перемішати.
5. Готовий крем викласти в кондитерський мешок.
4. Фінішний крем:
1. У чаші міксера об’єднати сирний сир з вершками. Збити в щільну стабільний крем.
!!! Для декору знадобиться зелень, креветки або лангусти 3шт, маслини, помідор, болгарський перець, лимон,100гр горілка

5. Збірка торта:
1. На підкладці для торта закріпити 1 корж, просочити. Відсадити по спіралі крем, розрівняти спатулой.
2. Викласти шматочками рибу.
3. Накрити другим коржем, просочити, крем і маслини.
4. Накрити 3м коржем і повторити все як з першим.
5. Накрити останнім коржем і прибрати торт в холодильник на 1-2 години.
6. Охолоджений торт вирівняти фінішним кремом і декорировать.