Пиріг абрикос яблуко в духовці

Як смачно зробити Пиріг абрикос яблуко в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Для цього пирога підійдуть будь-які фрукти або ягоди. У мене сьогодні абрикоси і яблука.

Інгредієнти

Яйця – 5 шт
Цукор – 170 г
Щіпка солі
Рослинне масло – 120мл
Ванілін – за смаком
Борошно – 300 г
Розпушувач – 12 р
Фрукти/ягоди – 500 г

КБЖУ на 100 р. 267/5/12/34

Пиріг абрикос яблуко в духовці покроковий рецепт

1. Відокремити білки від жовтків. Збити білки до пишної маси. Поступово додавати цукор і продовжувати збивати. Додати сіль, ваніль, збити. Продовжуючи збивати, по одному ввести жовтки. Влити масло, перемешать.

2. Борошно просіяти разом з розпушувачем, в кілька етапів силіконової лопаткою ввести в масу. Викласти тісто у форму для випічки з пергаментом. Зверху розкласти фрукти або ягоды.

3. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 45-50 хвилин. Орієнтуйтеся по своїй духовці. Приємного апетиту. Зберігайте рецепт, натиснувши на прапорець і залиште хоча б смайлик в коментарях. Спасибі

Відео рецепт 👇