Мус з тофу, бананом, аквафабой і арахісової пастою

Повітряний горіховий мус з тофу, бананом, аквафабой і арахісової пастою простий рецепт.

Інгредієнти

170 гр шовковистого тофу
1 маленький банан
120 гр арахісової пасти
3 ст. л. кленового сиропу
100 мл аквафабы (рідина після варіння нуту)
1 ч. л. лимонного соку⠀

Мус з тофу, бананом, аквафабой і арахісової пастою покроковий рецепт

1. Додати тофу, банан, арахісову пасту і кленовий сироп в блендер або кухонний комбайн і збивайте до утворення однорідної і кремової маси. Помістіть масу в контейнер і відправте в холодильник.
2. Щоб збити аквафабу, просто злийте воду з нуту у велику і чисту миску для змішування. Збийте аквафабу з допомогою міксера. Додайте лимонний сік приблизно через 8 хвилин і збивайте до отримання крутих пиков.
3. Це займе близько 10 хвилин (в залежності від міксера) Акуратно додайте аквафабу в суміш з арахісовим маслом і перемешайте.
4. Потім розкладіть мус по склянках і відправте в холодильник, бажано на ніч. Також можна заморозити мус близько години! Прикрасьте шоколадом і насолоджуйтеся!