Малиновий річний торт з вершковим кремом

Як приготувати Малиновий річний торт з вершковим кремом рецепт. Ось така нежнятина вийшла. Річний, повітряний тортик з яскравим смаком малини (краще звичайно прикрасити свіжими ягодами, але у мене не було під рукою)

Інгредієнти

– яйце куряче 3 шт.,
– борошно 90 гр.,
– цукор 90 гр.,
– ванільні екстракт/цукор 2 ч. ложки,
– вершки 33% 350 мл,
– малиновий джем 350 гр.

Малиновий річний торт з вершковим кремом покроковий рецепт

1. Яйця збиваємо з цукром і ваніллю в дуже щільну масу. Вводимо борошно і акуратно перемішуємо лопаткою в одному напрямку. Випікаємо у формі 18 см при 160°С близько 25 мин.
2. Остуджуємо 3-4 години і нарізаємо на коржі. Джем краще протерти через сито, щоб позбутися від кісточок. Збиваємо вершки з 200 гр. джему в густий крем. Решта 150 можна покласти між слоями.

3. Збираємо тортик. Відправляємо в холодильник на 5 годин. Приємного апетиту, солодке життя-це філософія 🧁💕