Булочки слойки Даниш з персиком з готового листкового тіста

Як зробити смачні Булочки слойки Даниш з персиком з готового листкового тіста в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

Для крему
Борошно 25 г
Цукор 50 г
Ванілін щіпка
Щіпка солі
Молоко 250 мл
3 жовтка.

Листкове тісто упаковка
Банку персиків з розрахунку 8 половинок і інші фрукти
1 жовток для змазування випічки

Булочки слойки Даниш з персиком з готового листкового тіста покроковий рецепт

1. Для крему змішуємо борошно, Цукор, сіль, жовтки і молоко. Окремо нагріваємо молоко і ванілін. З’єднуємо всі і нагріваємо на повільному вогні до загустения.

2. Розкочуємо пласт тіста, ділимо його на чотири частини. Потім нарізаємо як на відео, середину викладаємо ложку крему і зверху викладаємо персик.

3. Змащуємо краю жовтком змішаним зі столовою ложкою молока.

4. Відправляємо в духовку на 25 хвилин при 180°.

Відео рецепт 👇