Линцерское печиво з джемом всередині

Готуємо Линцерское печиво з джемом всередині рецепт простий в духовці. 🌟ще одне різдвяне печиво, яке можна скласти в подарункову коробочку або пакетик і подарувати. Ну або просто з’їсти, розсипчасте печиво виходить, в міру солодке, смачне👌 Джем можна брати будь-який, у мене брусничний, з апельсиновим теж дуже смачно ❤️ Головне, щоб джем був сухішим, не рідкий.

Інгредієнти

Вершкове масло 100 г 🧈
Борошно 150 г
Цукрова пудра-40 г + для посипання
Ванільний цукор 1 ч. л.
Яєчний жовток-1 шт. 🥚
брусничний Джем (будь-який) 50 мл

Линцерское печиво з джемом всередині покроковий рецепт

1. У миску всипати борошно, змішати її з цукровою пудрою і ванільним цукром. Додати холодне вершкове масло, нарізане шматочками, яєчний жовток і добре перемішати руками до стану крихти. Влити 1 ч. л. холодної води і скачати тісто в кулю. Накрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник на 30 минут.
2. Тісто розкачати завтовшки 0,5 см. За допомогою формочок виріжте гуртки чи зірочки, у половині заготовок в центрі вирізати невеликий гурток. Акуратно перекласти заготовки на деко застелений пергаментом.
3. Випікати при температурі 200° протягом 8-9 хвилин. Дістати заготовки з духовки і остудити. Печива без дірочки змастити джемом і накрити печиво з дірочкою. Викласти на дошці і залишити на 3-4 години. Готове печиво посипати цукровою пудрою 🤤